TACO BELL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 20:59 Helft van m’n bestelling vergeten, bezorgtijd was ook echt super lang. Beetje jammer!
26 feb 2024 om 21:24 Het eten was nagenoeg allemaal koud en saus dessert ontbrak helaas.
25 feb 2024 om 15:53 Food was good, but unfortunately from the delivery driver being so slow it was really cold. So a bit disappointed
25 feb 2024 om 0:21 Kwam zo laat, kan tijd niet eens aangeven, 2,5 uur, dat was 1,5 uur later dan gepland
24 feb 2024 om 7:18 We hebben 2.5 uur moeten wachten. Zo geweldig is TB niet, dus was het wachten niet eens waard. Nooit meer hier bestelling, zo simpel is dat.
23 feb 2024 om 20:13 super slecht! moet meer dan 2 uur wachten, niemand is bereikbaar en krijg me geld niet terug
20 feb 2024 om 10:53 Het was erg jammer dat zowel de wrap als de taco vrijwel koud waren toen ik ze kreeg. De smaak was redelijk.
9 feb 2024 om 18:53 The food never arrived, even though i waited downstairs they assumed they put it down and left (which never happened) Because of this reason i also never got a refund Basically got scammed
7 feb 2024 om 20:48 Alles goed gegaan.
31 jan 2024 om 16:41 Horrible
19 jan 2024 om 11:33 2 taco’s zaten er niet bij. Gebeld met de manager van Taco Bell voor nabezorging. Dat ging helaas niet, niet genoeg bezorgers. En beloofde geld na 2 dagen ook nog niet terug. Eerste en laatste keer.
13 jan 2024 om 20:20 Was koud dus niet te eten helaas