TACO BELL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:43 Everything was ok, except we ordered 2 creame sauces and 2 cheese sauces and they sent to us 4 cream sauces.
1 dec 2022 om 10:16 Ik heb al 3 maal doorgeven dat er ontbrekende gerechten waren en hier wordt niks mee gedaan. Tevens was het voedsel koud bij aankomst. Bezorging duurde meer dan een uur.
27 nov 2022 om 21:45 Mijn bestelling is nooit bezorgd en kan Taco Bell niet eens bereiken voor een annulering of om mijn geld terug te krijgen. Echt te slecht voor woorden!
23 nov 2022 om 22:03 Wtf
18 nov 2022 om 19:15 Everthing was awesome.
17 nov 2022 om 12:08 Voedsel was koud, en de verkeerde crunchwrap gekregen
12 nov 2022 om 19:13 Was koud
10 nov 2022 om 5:13 Moest lang wachten ik wou de bestelling annuleren en het niet en nog liegen terwijl mijn eten was nog niet klaar zegt ze dat ie onderweg is kan niet kan niet is niet normaal mensen laten wachten voor niks vieze tent bah nooit meer
9 nov 2022 om 19:41 Was koud toen ik het kreeg. En beetje slappe hap.
7 nov 2022 om 20:37 Forgot drinks, not delivery guy’s fault.
7 nov 2022 om 20:36 I did not receive my full order! I contacted Taco Bell 2x and also tried to call them and no one has gotten back to me. Basically I paid too much and expect a refund!
7 nov 2022 om 17:12 90 minuten gewacht op koud eten + verkeerde producten gekregen