TACO BELL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 22:41 eten was koud, slecht ingepakt en mager belegd
13 jun 2024 om 14:27 top precies op aangegeven tijdstip kwamen ze en eten wat lekker en warm
1 jun 2024 om 21:21 2 uur gewacht terwijl de aangegeven bezorgtijd 50 minuten was. Koud eten gekregen. Ik ga er niet meer bestellen
1 jun 2024 om 18:49 Koude plakkerige friet
1 jun 2024 om 17:18 Duurde 2,5 uur voordat bestelling kwam.
25 mei 2024 om 17:47 2 uur zitten wachten op 4 beef tacos met churros... toen het er eenmaal was viel het enorm tegen, nergens zat de beloofde saus bij en het was koud. Ook vind ik 4 koude churros zonder saus voor 4 euro er een beetje overheen.
8 mei 2024 om 19:10 Ik heb nog nooit zo weinig op een crunch wrap supreme gehad. Er zaten wel is waar 5 stukjes kip in 1 tortilla chip en de rest was sla en saus. Niks suprème aan en zonde van mijn geld. Degene die deze bestelling heeft gemaakt moet echt even op cursus.
5 mei 2024 om 10:37 Bezorger netjes op tijd. De nacho chips waren muf en smaakeloos. Uit een al te lang opengebleven zak uitgehaald? Jammer. De rest van het eten was oké.
4 mei 2024 om 19:41 Bezorger deed het heel goed, maar eten was vreselijk!
29 apr 2024 om 11:48 Heerlijk gegeten! Alles was precies omschreven zoals het ook zichzelf presenteerde
28 apr 2024 om 20:21 Kreeg maar de helft van m’n bestelling. Doordat de rest niet meer komt kan ik een paar dagen wachten totdat ik m’n geld terug krijg. Daarnaast is het heel vervelend om maar de helft van je bestelling te krijgen
20 apr 2024 om 16:23 Eten kwam veelste laat voor de afstand. En alles was koud. Friet is normaal niet nat?